Hoe kan je de MD app activeren

1. Om de MD app te kunnen activeren, is het belangrijk dat je eerst de MD vragenlijst hebt afgerond waarvoor je bent uitgenodigd

2. Je kan de MD app downloaden via de Google Play Store of de App Store

3. Om te registreren voor onze MD app, dien je het e-mailadres in te vullen waarop je de uitnodiging voor de survey hebt ontvangen

4. Je ontvangt nu een e-mail met een toegangscode om het inlogproces te voltooien¹

5. Na het invoeren van de toegangscode, kan je een eigen pincode creëren

6. Je kan nu jouw MD profiel bekijken en connecties maken met andere MD gebruikers die hun profiel openbaar hebben gemaakt

¹ De code is 24 uur geldig

Opmerkingen:

• De MD App is ontwikkeld voor de eindgebruiker van Management Drives. Iedereen met een Management Drives profiel kan zich registreren voor de MD App. Jouw persoonlijke MD omgeving als eindgebruiker.
  • Let op: het kan zijn dat je over meerdere profielen beschikt, die gelinkt staan aan verschillende e-mailadressen.

Gerelateerde informatie:

https://managementdrives.com/software/md-app/