De MD Profiel weergave

In de MD Pro kun je voor elk individueel profiel en groepsprofiel een toelichting bekijken. In de MD Profielweergave kun je voor elke grafiek van een persoon of team een toelichting lezen.

Klik op MD Profiel als deze niet actief is

Klik op Individueel om het individuele profiel en de toelichting te bekijken.

Om het individuele profiel van een andere respondent te bekijken, klik je op de naam in de respondentenlijst.

Klik op Groep om het groepsprofiel en de toelichting te bekijken.

Onder de vier grafieken staat de toelichting op het profiel.

Toelichting per grafiek

Per grafiek is een toelichting beschikbaar. Klik op een titel boven de grafiek om de toelichting te bekijken. Onder de geselecteerde grafiek wordt een blauwe lijn weergegeven. Selecteer een van de onderdelen onder de grafieken door op de titel te klikken. De toelichting wordt vervolgens daaronder weergegeven. Ook hier wordt onder het geselecteerde onderdeel een blauwe lijn weergegeven. De methode is voor individuele profielen en groepsprofielen hetzelfde.

Status

Per respondent kun je de status bekijken of diegene de survey heeft afgerond of dat nog moet doen. Vanaf deze plek kun je ook een herinnering versturen.

Klik op de tab ‘Status’ om de voortgang te bekijken en/of een herinnering te versturen.