Het menu Team

Via het menu Team krijg je toegang tot extra onderdelen die van toepassing zijn voor het geselecteerde team: de presentatieweergave, het downloaden van profielen en het maken van een nieuwe uitnodiging.

Klik op het pictogram Menu om het menu Team te openen en selecteer de gewenste optie.

• Overzicht: het dashboard Team openen.
  • Presentatie: profielen worden op het volledig scherm weergegeven.
  • Download PDF: Profielen downloaden als PDF.
  • Nieuwe uitnodiging: deelnemers uitnodigen om een nieuwe survey in te vullen