Een MD-Profiel downloaden

Nederlandse video

Het is mogelijk om een MD-profiel als PDF op te slaan, zodat je het kunt afdrukken of met iemand kunt delen. Gebruik hiervoor de optie Download PDF in het menu Team.

Met de optie Download PDF kun je het gewenst profiel downloaden van het team of van (alle) respondenten.


MD Profiel downloaden

Voor het downloaden van profielen is een aantal opties beschikbaar. Je kunt profielen van de geselecteerde respondenten downloaden. Als je de selectie wilt wijzigen, klik je op het pictogram vóór de naam van de respondent.

  1. Een individueel profiel: download een PDF met het individuele MD-profiel van de actieve respondent. De naam van de respondent staat onder de afbeelding.
  2. Individuele profielen van geselecteerde respondenten: download een individueel MD-profiel van alle respondenten in de selectie.
  3. Groepsprofiel: download een groepsprofiel voor alle respondenten in de selectie.
  4. Meerdere individuele profielen: download een PDF waarin de individuele profielen van de respondenten in de selectie verkleind worden weergegeven en worden verzameld tot zes per pagina.

Aan de gekleurde rand bij de optie Download PDF zie je welke kleur MD-profielpapier je kunt gebruiken


Een taal voor het MD-Profiel selecteren

Je kunt de taal aanpassen waarin het MD-profiel wordt gegenereerd. Klik op de vlag en selecteer de taal waarin je het profiel wil downloaden, en kies vervolgens het gewenste profiel.

Still need help? Contact Us Contact Us