De presentatie weergave

In de presentatie weergave kun je individuele profielen, het groepsprofiel of de cultuurscan op volledig scherm tonen. De presentatie weergave is toegankelijk vanuit een Team update of workshop.

Klik op Presentatie.

Klik op een van de pictogrammen (individueel profiel – groepsprofiel – teamscan) om die weergave te tonen.

Om snel te schakelen tussen de weergaven kun je ook de spatiebalk van je toetsenbord gebruiken.

In de Individuele profielen en Groepsprofielen weergave kun je met de pijltjes toetsen de volgende of vorige respondent tonen.

Respondentenlijst

In de presentatieweergave kun je ook de respondentenlijst tonen. De respondentenlijst kent dezelfde functies als wanneer je een moment in de tijdlijn hebt geopend.

Klik op het pictogram respondentenlijst.

In de respondentenlijst kun je een respondent selecteren of de respondenten selectie wijzigen voor het groepsprofiel.

Groep selecteren

Als er in het team groepen aanwezig zijn dan kun je deze selecteren via de respondentenlijst.

Klik op Groepen.

Selecteer de gewenste groep.

De geselecteerde respondenten worden gewijzigd naar de respondenten die in de groep aanwezig zijn.