Team beheren

Je kunt een team beheren als je de teameigenaar of Administrator bent. Hieronder valt onder andere het beheer van respondenten en groepen. De gebruiker die in MD Pro het team maakt, is de teameigenaar.

Klik op Team beheren.

Respondent toevoegen

In de widget Respondent kun je de respondenten beheren.

Klik op het + pictogram om een respondent toe te voegen.

Vul een e-mailadres, voor- en achternaam in.

Zodra je een e-mailadres of naam invoert, controleert het systeem of er respondenten bekend zijn met dezelfde gegevens. Indien er overeenkomsten zijn, worden deze automatisch getoond.

Klik op het pictogram Opslaan om de respondent toe te voegen aan het team.

Respondent wijzigen

Wijzig de gegevens van de respondent door op de naam van de respondent in de lijst te klikken. De respondent wordt actief en de gegevens worden getoond in de widget Respondent.

Wijzig de gegevens van de respondent en klik op het pictogram Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Nieuwe groep maken

Klik op het + pictogram in de widget Groepen om een nieuwe groep te maken.

Voer een groepsnaam in en selecteer de gewenste respondenten in de respondentenlijst.

Klik op het pictogram Opslaan om de groep op te slaan.

Groep wijzigen

Klik op de groep die je wilt wijzigen.

Wijzig de groepsnaam en/of de respondenten in de respondentenlijst.

Klik op het pictogram Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Groep verwijderen

Om de groep te verwijderen klik je op het pictogram van de prullenbak na de groepsnaam. Je verwijdert alleen de groep, niet de respondenten.

Het is niet mogelijk om een groep te wijzigen of verwijderen die een teamscan of feedback heeft.

Teamnaam wijzigen

Klik in de widget Team details op de teamnaam en wijzig de naam.

Klik op het pictogram Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Team privé maken

Als teameigenaar of Administrator kun je het team privé maken. Het team is dan alleen voor de teameigenaar zichtbaar. De Administrator behoudt toegang tot alle teams.

Selecteer Privé team in de widget Team details.

Klik op het pictogram Opslaan om de wijzigingen op te slaan.