Respondent uit een workshop verwijderen

In de widget Respondent kun je de respondenten beheren die deelnemen aan de workshop.

Selecteer de workshop in de tijdlijn.

Klik op het pictogram - achter de naam van een respondent om die persoon uit de workshop te verwijderen.

Bevestig de actie met OK.

Als een respondent een teamscan of feedback survey heeft afgerond dan is het niet meer mogelijk om diegene uit een workshop te halen.

Mocht, bijvoorbeeld door een verkeerde samenstelling van respondenten, de workshop onjuist zijn, dan kun je de teamscan verwijderen of de workshop verwijderen.