De weergave Teamscan

De antwoorden op de teamscan survey zijn zichtbaar in de weergave Teamscan. Klik op het pictogram Teamscan om deze weergave te openen.

In de weergave Teamscan worden de resultaten van de vragen van het onderdeel Cultuur weergegeven. Als je de antwoorden op de andere onderdelen van de teamscan wilt bekijken, klik je op de titel boven de grafieken.

Onder de grafieken staat meer informatie op basis van de resultaten van de teamscan, zoals een analyse en advies.

Resultaten van de teamscan

Cultuur

Klik op Cultuur om de antwoorden op de cultuurscan te bekijken. De grafiek Cultuur wordt samengesteld uit de antwoorden van de respondenten.

Door op een naam in de respondentenlijst te klikken, kun je de antwoorden van deze respondent bekijken. Als er nog geen resultaat beschikbaar is, is de grafiek grijs.

De teamscan is een momentopname van het team. Daarom is het in de weergave Teamscan niet mogelijk om de selectie te wijzigen.

Investeren

Klik op Investeren om de grafieken met de antwoorden op de investeringsvragen te bekijken. Uit de grafieken blijkt hoe de punten zijn verdeeld.

Goed team

Bij Goed team staan de open antwoorden op de vragen van het gedeelte "Wij zijn een goed team". Klik op een naam in de respondentenlijst om het antwoord van die respondent te bekijken.

Analyse, advies, afspraken en status

In de MD Pro krijg je ook een analyse en advies naar aanleiding van de resultaten van de cultuurscan.

Klik op Analyse om de toelichting op de grafiek Cultuur te bekijken. De analyse wordt gegenereerd op basis van de antwoorden op de cultuurvragen en de groepslogica.

Klik op Advies om een concrete vervolgstap naar aanleiding van de teamscan te bekijken, zodat je kunt zien hoe jij de ontwikkeling van het team kan begeleiden.

Onder Afspraken kun je afspraken vastleggen voor de ontwikkeling van het team. Klik op het tekstvak of op de knop Wijzigen om het tekstvak actief te maken en je eigen tekst in te voeren. Zodra je buiten het tekstvak klikt, wordt de tekst opgeslagen.

Een herinnering voor de teamscan verzenden

Klik op Status om te bekijken welke respondenten de teamscan hebben ingevuld. Op dit tabblad kun je de voortgang bekijken en eventueel een herinnering verzenden.

Als je een respondent eraan wilt herinneren om de teamscan in te vullen, klik je op Herinnering verzenden. Zodra je een herinnering hebt verzonden, wijzigt de status bij de naam van de respondent.