De weergave Teamscan

De antwoorden op de teamscan survey zijn zichtbaar in een workshop. In de weergave teamscan worden de onderdelen weergegeven die je hebt geselecteerd in de uitnodiging.

Klik op de workshop in de tijdlijn.

Klik op Teamscan.

Controleer of je een workshop hebt geselecteerd in de tijdlijn indien Teamscan ontbreekt.

De respondenten die zijn uitgenodigd voor de teamscan worden gekenmerkt door het pictogram teamscan.

Cultuur

Klik op Cultuur om de antwoorden op de cultuurscan te bekijken.

De grafiek Cultuur wordt samengesteld uit de antwoorden van de respondenten. De respondent moet over een MD Profiel beschikken om de resultaten van de teamscan te tonen.

Klik op een respondent in de respondentenlijst om het antwoord van die respondent te bekijken. Als er nog geen resultaat beschikbaar is, is de respondent grijs.

De groepslogica is gebaseerd op de respondenten die zijn uitgenodigd voor de teamscan en beschikken over een MD Profiel.

Investeren

Klik op Investeren om de grafieken met de antwoorden op de investeringsvragen te bekijken. De antwoorden worden in percentages weergegeven in de grafieken.

De groepslogica is gebaseerd op de respondenten die zijn uitgenodigd voor de teamscan en beschikken over een MD Profiel.

Goed team

Bij Goed team staan de open antwoorden op de vragen van het gedeelte "Wij zijn een goed team".

Klik op een naam in de respondentenlijst om het antwoord van die respondent te bekijken.

Toelichting op de cultuurscan

Voor iedere cultuurscan is een analyse en advies beschikbaar. De analyse wordt gegenereerd op basis van de antwoorden op de cultuurvragen en de groepslogica. Het advies biedt een concrete vervolgstap om het team verder te ontwikkelen.

Klik op Analyse om de toelichting op de grafiek Cultuur te bekijken.

Klik op Advies om een concrete vervolgstap naar aanleiding van de teamscan te bekijken.

Taal wijzigen

Je kunt de toelichting ook in een andere taal bekijken.

Klik op het vlag pictogram.

Klik op de taal waarin je de toelichting wilt bekijken.

Afspraken vastleggen

Onder Afspraken kun je afspraken vastleggen voor de ontwikkeling van het team.

Klik op Afspraken.

Klik op het tekst vak of op de knop Wijzigen om het tekst vak actief te maken en je eigen tekst in te voeren. Zodra je buiten het tekst vak klikt, wordt de tekst opgeslagen.