Team details bewerken

In de Team details widget bepaal je de naam voor het team en of het team privé is.

Als Administrator kun je in de Team details widget ook de teameigenaar wijzigen.

Open het team.

Klik op het pictogram Bewerken om de details aan te passen.

Teamnaam wijzigen

Bepaal de naam van het team.

Klik op het tekst vak en voer de teamnaam in.

Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Team Privé maken

Je kunt teams afschermen voor andere gebruikers in jouw eigen systeem. Dit doe je door het team privé te maken. Het team is dan alleen voor de teameigenaar zichtbaar. De Administrator behoudt toegang tot alle teams.

Selecteer Privé team.

Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Teameigenaar wijzigen

Als Administrator kun je bepalen wie de teameigenaar is. De teameigenaar kan het team beheren en delen en ontvangt de email notificaties voor dit team.

Selecteer één van de gebruikers als teameigenaar.

Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.