Het dashboard Team

De belangrijkste informatie voor het team wordt gedeeld op het dashboard Team. Vanuit het dashboard kun je naar de onderdelen in het team navigeren. Maak bijvoorbeeld een selectie in de tijdlijn of leg een nieuw moment vast.

Team details

De team naam, team eigenaar en privé status zijn onderdeel van de team details. Je kunt de team details beheren als je de teameigenaar of Administrator bent.

Tijdlijn

Met behulp van de tijdlijn leg je de ontwikkeling van het team in de tijd vast. Zodra je een nieuw team maakt, wordt dit als het eerste moment op de tijdlijn vastgelegd. Deze en andere momenten worden weergegeven op de tijdlijn.

Momenten die je op de tijdlijn vast kunt leggen zijn:

Team update

De samenstelling van het team bijwerken.

Workshop

Een moment waar personen elkaar ontmoeten en met Management Drives aan de slag gaan.

Respondenten overzicht

In de respondenten overzicht widget staan de respondenten die in het team zitten of in het verleden in het team hebben gezeten. In deze widget staan de details van de respondent en is het mogelijk om de respondent details te wijzigen.

Je kunt vanuit deze widget ook het dashboard respondent openen van de respondenten die in het team zitten.

In het team dashboard is het niet mogelijk om de samenstelling van het team te wijzigen. Om de respondenten te wijzigen die in het team zitten open je de meest recente Team update op de tijdlijn of creëer je een nieuwe Team update.

Team delen

Als teameigenaar kun je een team, nadat je het hebt geopend, delen met een andere gebruiker binnen het MD systeem. De MD profielen, teamscan en eventuele feedback worden beschikbaar voor de gebruiker met wie je het team deelt. De gebruiker ziet de informatie waarvoor hij rechten heeft.