Het dashboard Team

Vanuit het dashboard Team navigeer je naar alle belangrijke informatie voor het team. Vanaf hier navigeer je naar de MD Profielen, Teamscan en/of Feedback.

Weergave wijzigen

Met de pictogrammen boven de grafieken kun je naar de weergave gaan waar je de resultaten van de survey kunt bekijken. Dit zijn MD Profiel, Teamscan en Feedback.

Als een onderdeel niet beschikbaar is omdat er bijvoorbeeld nog niemand is uitgenodigd, dan is het pictogram grijs.

Respondentenlijst

Aan de rechterzijde van het scherm staat de respondentenlijst. De respondenten in de selectie bepalen de inhoud van de resultaten (MD Profiel, Teamscan en Feedback)

Selectie wijzigen

Vóór de naam van een respondent staat een selectiepictogram.

Klik op het selectiepictogram om iemand uit de selectie te verwijderen of eraan toe te voegen.

Klik op het selectiepictogram bovenaan de lijst om alle respondenten te (de-)selecteren.

De resultaten worden op basis van de selectie direct aangepast. Echter in de Teamscan weergave staat de respondentenselectie vast.

Het menu Team

Extra functies voor dit team staan in het menu Team. Via het menu Team kun je het volgende doen:

• Het dashboard Team openen
  • Profielen op een volledig scherm presenteren
  • Profielen als PDF downloaden
  • Nieuwe uitnodigingen verzenden

Open het menu Team door op het menupictogram links in het scherm te klikken. Selecteer vervolgens de gewenste optie.