Groep wijzigen

In de widget Groepen kun je de groepen beheren. Ieder moment op de tijdlijn kan groepen bevatten. De groepen zijn gekoppeld aan het moment.

Klik op de groep die je wilt wijzigen.

Wijzig de groepsnaam en/of de respondentenselectie in de respondentenlijst.

Klik op het pictogram Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Controleer of je de meest recente Team update of een nog actieve Workshop hebt geselecteerd als je de groep niet kunt wijzigen.