Nieuwe workshop

Ga je aan de slag met het team tijdens een bijeenkomst, dan kun je hiervan ook een momentopname maken. Een workshop doe je met (een deel van) de personen die in het team zitten.

Een Workshop is de plek waar je naast de drijfveren, ook de teamscan en feedback resultaten kunt verzamelen en de afspraken vanuit de bijeenkomst met het team kunt vastleggen. Je creƫert een moment op de tijdlijn en je legt ook de uitkomsten vast als naslagwerk.

Klik op Nieuwe workshop.

Workshop naam

Bepaal de naam van de Workshop.

Klik op het tekst vak en voer de naam in.

Workshop datum

De datum die je invult is de datum waarop de workshop op de tijdlijn komt te staan.

Voer de datum in van de workshop.

Respondent aan een workshop toevoegen

In de Workshop respondenten widget kun je respondenten aan een workshop toevoegen.

Je kunt respondenten toevoegen aan de workshop die in het team zitten. Als er respondenten ontbreken, werk dan eerst het team bij vanuit een bestaande team update of een nieuwe team update.

Selecteer de respondenten die deelnemen aan de workshop.

Workshop vastleggen

Klik op Maak workshop om deze vast te leggen.

Vervolgens opent de workshop.