MD Profiel bekijken

In de MD Pro kun je individuele en groepsprofielen bekijken.

Selecteer een moment op de tijdlijn of open het dashboard Respondent.

Klik op MD Profiel.

Klik op Individueel om het individuele profiel van één respondent en de toelichting te bekijken.

Klik op een naam in de respondentenlijst om het individuele profiel van een andere respondent te bekijken.

Als de respondent in de respondentenlijst grijs is, dan is er geen MD Profiel beschikbaar. Controleer onder Uitnodigingen of er een MD Survey is afgerond.

Klik op Groep om het groepsprofiel van alle geselecteerde respondenten te bekijken en de toelichting.

Groep selecteren

Als er in het team groepen aanwezig zijn dan kun je deze selecteren via de respondentenlijst.

Klik op Groepen.

Selecteer de gewenste groep.

De geselecteerde respondenten worden gewijzigd naar de respondenten die in de groep aanwezig zijn.