MD Profiel downloaden

Het is mogelijk om een MD profiel als PDF op te slaan, zodat je het kunt afdrukken of met iemand kunt delen.

Selecteer een moment op de tijdlijn of open het dashboard Respondent.

Klik op PDF afdrukken.

Klik op MD Profiel.

Voor het downloaden van profielen is een aantal opties beschikbaar. Je kunt profielen van de geselecteerde respondenten downloaden. Als je de selectie wilt wijzigen, klik je op het selectie pictogram in de respondentenlijst.

1: Een individueel profiel: download een PDF met het individuele MD-profiel van de actieve respondent. De naam van de respondent staat onder de afbeelding.

2: Individuele profielen van geselecteerde respondenten: download een individueel MD-profiel van alle respondenten in de selectie.

3: Groepsprofiel: download een groepsprofiel voor alle respondenten in de selectie.

4: Meerdere individuele profielen: download een PDF waarin de individuele profielen van de respondenten in de selectie verkleind worden weergegeven en worden verzameld tot zes per pagina.

Aan de gekleurde rand bij de optie Download PDF zie je welke kleur MD-profielpapier je kunt gebruiken

Taal wijzigen voor de PDF van het profiel

Je kunt de taal aanpassen waarin het profiel wordt gegenereerd.

Klik op de vlag.

Selecteer de taal waarin je het profiel wil downloaden.

Kies vervolgens de gewenste optie voor het downloaden van het profiel.