Herinnering Survey verzenden

Als een respondent de survey nog niet heeft afgerond, kun je een herinnering versturen. De status bekijken en een herinnering versturen kan onder Uitnodigingen.

Klik op Uitnodigingen en selecteer de gewenste survey.

Onder Uitnodigingen worden de gegevens van de respondenten weergegeven en de status van de survey en uitnodiging. Als de survey nog niet is afgerond kun je een herinnering versturen.

Een of alle respondenten herinneren

Klik op ‘Herinneren’ achter de naam van een respondent om enkel die respondent een herinnering te versturen of klik op ‘Alle herinneren’ om de respondenten met een openstaande uitnodiging een herinnering te sturen.

Nadat je op Herinneren hebt geklikt, verschijnt een voorvertoning van de herinnering in een nieuw venster.

Klik op Verzenden om de herinnering te verzenden.