Uitnodiging annuleren

Als een respondent de survey nog niet heeft afgerond, kun je de uitnodiging annuleren.

Teamscan en Feedback uitnodigingen zijn toegankelijk vanuit een workshop.

Selecteer een moment in de tijdlijn.

Onder Uitnodigingen worden de gegevens van de respondenten weergegeven en de status van de survey en uitnodiging.

Klik op Uitnodigingen.

Klik op de Survey waarvan je de status wilt bekijken.

Een of alle uitnodigingen annuleren

Klik op Annuleren achter de naam van een respondent om enkel de uitnodiging voor die respondent te annuleren of klik op Alle annuleren om alle openstaande uitnodigingen te annuleren voor de geselecteerde survey.

Klik op ‘Ok’ om de annulering te bevestigen.

Zodra je een uitnodiging annuleert voor een MD Survey of van een Feedback Kandidaat, wordt het survey quotum verhoogd.

Wanneer je een Feedback uitnodiging annuleert van een respondent, is het niet meer mogelijk om deze aan de bestaande feedback toe te voegen.