Uitnodiging annuleren

Als een respondent de survey nog niet heeft afgerond, kun je de uitnodiging annuleren.

Klik op Uitnodigingen en selecteer de gewenste survey.

Onder Uitnodigingen worden de gegevens van de respondenten weergegeven en de status van de survey en uitnodiging.

Een of alle uitnodigingen annuleren

Klik op Annuleren achter de naam van een respondent om enkel de uitnodiging voor die respondent te annuleren of klik op Alle annuleren om alle openstaande uitnodigingen te annuleren voor de geselecteerde survey.

Nadat je op Annuleren hebt geklikt opent er een nieuw venster.

Klik op ‘Ok’ om de annulering te bevestigen.

Zodra je een uitnodiging annuleert voor een MD Survey of van een Feedback Kandidaat, wordt het survey quotum verhoogd.

Het is (nog) niet mogelijk om een respondent toe te voegen aan een bestaande teamscan of feedback groep. Ook niet indien de respondent al in de groep zit maar de uitnodiging is geannuleerd.