Respondent aan een workshop toevoegen

In de widget Respondent kun je de respondenten beheren die deelnemen aan de workshop. De respondenten voor een workshop moeten in het team aanwezig zijn.

Respondenten aan een bestaande workshop toevoegen

In de Workshop respondenten widget kun je respondenten aan een workshop toevoegen.

Klik op de workshop in de tijdlijn.

Je kunt respondenten toevoegen aan de workshop die in het team zitten. Als er respondenten ontbreken, werk dan eerst het team bij vanuit een bestaande team update of een nieuwe team update.

Klik op het + pictogram om een respondent aan de workshop toe te voegen.

Nadat je een respondent aan een workshop hebt toegevoegd, kun je diegene ook uitnodigen voor een teamscan of feedback survey.

Respondenten aan een nieuwe workshop toevoegen

In de Workshop respondenten widget kun je respondenten aan een workshop toevoegen.

Klik op Nieuwe workshop.

Je kunt respondenten toevoegen aan de workshop die in het team zitten. Als er respondenten ontbreken, werk dan eerst het team bij vanuit een bestaande team update of een nieuwe team update.

Selecteer de respondenten die deelnemen aan de workshop.