Hoe voeg je nieuwe respondenten toe aan een team

Eén respondent:

1. Klik op een bestaand team of creëer een nieuw team
  2. Klik op het "+" icoontje en selecteer de optie "Eén respondent"
  3. Vul de voor-, achternaam en het e-mailadres in
  4. Klik op "Opslaan" om de respondent aan het team toe te voegen

Meerdere respondenten:

1. Download het Excel template van de Management Drives website of maak deze zelf¹
  2. Klik op een bestaand team of creëer een nieuw team
  3. Klik op het "+" icoontje en selecteer de optie "Meerdere respondenten"
  4. Kopieer de gegevens van de respondenten en plak dit in het "Respondenten toevoegen" veld
  5. Klik op "Importeren" om de respondenten aan het team toe te voegen

Opmerkingen:

Het team bewerken kan alleen wanneer jij beheerder bent, of als je de rol van Administrator hebt

Het is essentieel dat de gegevens uit het Excel-bestand volledig overeenkomen met de gegevens van de deelnemers die reeds een bestaand profiel hebben