Team tijdlijn

Met behulp van de tijdlijn leg je de ontwikkeling van het team in de tijd vast. Zodra je een nieuw team maakt, wordt dit als het eerste moment op de tijdlijn vastgelegd. Deze en andere momenten worden weergegeven op de tijdlijn. Aan de hand van het pictogram kun je aflezen welk type moment is vastgelegd.

Je kunt alle momenten op de tijdlijn bekijken door de tijdlijn naar rechts of links te bewegen.

Klik op een moment op de tijdlijn om deze te openen.

Na het openen van een moment wordt deze blauw op de tijdlijn en toont het overzicht. Met behulp van het menu krijg je toegang tot het overzicht, MD profielen, uitnodigingen, profielen in PDF en de presentatie weergave. Teamscan en Feedback resultaten zijn toegankelijk via een workshop.

Voor een nieuwe momentopname op de tijdlijn, klik je op Nieuwe workshop of Nieuwe Team update.