Feedback profiel downloaden

Het is mogelijk om een Feedback profiel als PDF op te slaan, zodat je het kunt afdrukken of met iemand kunt delen. Feedback is toegankelijk vanuit een workshop.

Klik op de workshop in de tijdlijn.

Klik op PDF afdrukken.

Klik op Feedback.

Controleer of je een workshop hebt geselecteerd in de tijdlijn indien Feedback ontbreekt.

Voor het downloaden van profielen is een aantal opties beschikbaar. De respondentenlijst geeft aan welke Feedback profiel er wordt gegenereerd. Als je de selectie wilt wijzigen, klik je op het pictogram vóór de naam van de respondent.

1: Respondent(en) over kandidaat: download een PDF met de antwoorden per respondent over de kandidaat.

2: Gemiddelde van respondenten over kandidaat: download een PDF met het gemiddelde van alle geselecteerde respondenten over de kandidaat.

3: Groep: Deze optie is alleen beschikbaar bij Feedback variant Groep.

Taal wijzigen voor de PDF van het profiel

Je kunt de taal aanpassen waarin het profiel wordt gegenereerd.

Klik op de vlag.

Selecteer de taal waarin je het profiel wil downloaden.

Kies vervolgens de gewenste optie voor het downloaden van het profiel.