Hoe verstuur je een MD survey uitnodiging

1. Maak een nieuw team¹
  2. Klik op het nieuwe event op jouw tijdlijn
  3. Klik op de tab "Uitnodigingen"
  4. Klik op de knop "Nieuwe uitnodiging"
  5. Selecteer de variant van de vragenlijst
  6. Selecteer de taal voor de uitnodiging
  7. Kies een deadline voor de vragenlijst
  8. Optioneel: selecteer "Stuur MD profiel naar respondent" om het profiel naar de respondent per mail te sturen

Selecteer "Stuur notificatie incl. MD profiel naar gebruiker" om het profiel naar de teameigenaar te sturen

9. Klik op "Uitnodigen" om een voorbeeld van de uitnodigingsmail te zien
  10. Klik op "Verzenden"

¹ Sla deze stap over als het om een bestaand team gaat

Opmerkingen:

• Indien nodig heb je ook de optie om de taal per persoon aan te passen. Dit kan je doen door op het vlaggetje te klikken die achter de naam van de respondent staat
  • Wanneer de datum is verlopen is het nog steeds mogelijk om de vragenlijst in te vullen
  • Let op: het voorbeeld van de uitnodigingsmail is altijd in de taal van jouw MD Pro systeem. Echter de uitnodiging wordt verstuurd in de taal die jij hebt gekozen voor de MD vragenlijst