Hoe verstuur je een teamscan

1. Selecteer een bestaand team dat je wilt uitnodigen

2. Selecteer een workshop¹ op de tijdlijn of klik op "Nieuwe workshop" om deze te creëren

3. Selecteer de deelnemende respondenten

4. Klik op "Maak workshop"

5. Klik op de tab "Uitnodigingen" en klik dan op de tab "Teamscan"

6. Selecteer "+ Nieuwe uitnodiging"

7. Vul de vereiste velden in

8. Klik op "Uitnodigen"

1. Workshop

Opmerkingen:

• De respondenten moeten een MD vragenlijst hebben afgerond om de resultaten van de teamscan te kunnen bekijken
  • Je kunt de respondent toevoegen aan de bestaande teamscan, maar het is niet mogelijk om de voltooide resultaten te verwijderen
  • Als het "+" icoontje ontbreekt, dan moet je eerst een nieuwe respondent toevoegen aan de workshop
  • Het is niet mogelijk om een respondent uit te nodigen voor dezelfde workshop als de respondent al een teamscan heeft afgerond